Detalii despre zincare, cromare, nichelare, stanare si pe site-ul
www.edrex.ro

Contact

021-345.22.31 | 0722.641.137

contact@edrex.ro

Strada Nicolae Teclu nr 12, sector 3

Galerie foto

Stanare

Operatia de stanare este un procedeu de acoperire electrolitica prin care suprafata unei piese se acopera cu un strat lucios de staniu.

Stanarea acida asigura obtinerea unor depuneri lucioase de staniu. Acest tip de acoperire electro-chimica se caracterizeaza prin luciu si capacitate foarte buna de lipire.

Domeniile de utilizare sunt : acoperirea pieselor din otel, cupru si aliajele sale, nichel si aliajele sale, in scop decorativ sau protector decorativ.

Operatia de acoperire electrolitica prin stanare se recomanda pieselor din industria electronica, electrotehnica, industria constructoare de masini etc.

Pentru a executa operatia de stanare a pieselor, atat cele pe rame, cat si cele din tamburi, acestea se supun unui flux tehnologic bine stabilit : degresare chimica 60-80° C - spalare - decopare in acid sulfuric - spalare - degresare electro-chimica 60-80° C - spalare - activare in acid sulfuric 10%, spalare - stanare - spalare - uscare in cuptor 70-80° C.

Baile de stanare sunt din polipropilena si au urmatoarele dimensiuni :

  • Lungime : 2000 mm
  • Latime : 500 mm
  • Inaltime : 900 mm

De mentionat ca prin proiectare, trebuiesc prevazute gauri tehnologice care sa foloseasca atat pentru prinderea pieselor pe rame cat si pentru scurgerea lichidului din fluxul tehnologic de stanare.

Pretul este atractiv si se negociaza in functie de cantitatea de piese, grosimea de strat de acoperire, calitatea materialului de baza care se acopera.

Edrex Prodcom garanteaza calitate si rapiditate!


Cere oferta

Nume:
Firma:
Telefon:
Email:
Mesaj:
 

Contact